Moda Tasarımı Bölümü öğrencimiz Cihad Sünbül, EİB Moda Tasarım Yarışması’nın kazananı oldu

09 Nisan 2018

Katma değerli ürün ihracatının yolunu açacak, genç ve vizyoner tasarımcıları Türk hazır giyim sektörüne kazandırmak amacıyla Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması’nın finali İzmir Kültürpark Lunapark’ta gerçekleştirildi. Nostalji ile bugünü buluşturan NEWSTALGIA temasıyla düzenlenen EİB 13. Moda Tasarım Yarışması’nın kazananı Moda Tasarımı Bölümü 4.sınıf öğrencimiz A. Cihad Sünbül oldu. Sünbül’ün koleksiyonunun adı "The Beyoğlu Dandy" adını taşıyordu. Sünbül’e birincilik ödülünü layık gören jüri Burak Sertbaş, Tuvana Büyükçınar, Simay Bülbül, Gamze Saraçoğlu, Özlem Kaya, Nejla Güvenç, Yıldırım Mayruk, Lara Sayılgan, Ceyda Balaban, Hakan Öztürk, Dilek Süslüer ve İsmail Acar’dan oluşuyordu.