Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden YKK işbirliği sergisi

05 Haziran 2017

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin Sanatsal Tekstiller Dersi kapsamında YKK işbirliği ile hayata geçirdiği tasarımlar Maslak Orjin Plaza’da sergileniyor.

Maslak’ta önemli markalara ev sahipliği yapan ve günde ortalama 3 bin kişinin ziyaret ettiği Orjin Plaza kapılarını Moda Tasarım Bölümü öğrencilerimize açtı. Dünyaca ünlü fermuar markası YKK tarafından sunulan malzemelerle öğrencilerimiz kendi hayal güçlerini ve yorumlarını katarak birbirinden farklı tasarımlara imza attı. Öğrencilerimiz, tamamen fermuarlardan oluşan özgün tasarımlarını 2 Haziran 2017 Cuma günü kurulan sergi ile plaza ziyaretçilerine sunma fırsatı yakaladı. Sergiyi 16 Haziran 2017 Cuma gününe kadar Orjin Plaza’da ziyaret edebilirsiniz.