Yüksek Lisans ve Müzik Sanatta Yeterlik Programları başvuruları

20 Aralık 2019

İstanbul Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Yüksek Lisans ve Müzik Sanatta Yeterlik Programları’na öğrenci alınacaktır.

21 Ocak 2020 Salı günü saat 10:00’da İstanbul Okan Üniversitesi Kadıköy (Hasanpaşa) Kampüsü’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Evraklar sınav günü görevlilere teslim edilecektir.

Evrakların orijinallerini mülakat aşamasında getirmenize gerek yoktur.

MÜZİK YÜKSEK LİSANSI PROGRAMINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Diploma fotokopisi
  • Transkript
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Detaylı CV
  • 1 Fotoğraf
  • Başvuru formu

Sergilenecek performansla ile ilgili olarak en az 3 eser hazırlanması ve bunların notalarının beraberinde getirilmesi gerekmektedir.

Çaldığınız bir müzik aleti var ise yanınızda getirmenizi rica ederiz.

SANATTA YETERLİK PROGRAMINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Dil sınavı 55 puan şartı (Dil sınavı puanı yok ise, özel öğrenci olarak kayıt yaptırılır ve yeterli puanı alıncaya kadar alması gereken ders kredi miktarının % 30’unu alabilecek şekilde ders seçer)
  • Diploma fotokopisi
  • Transkript
  • 1 fotoğraf
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 referans mektubu
  • Detaylı CV
  • Başvuru formu

Sergilenecek performansla ile ilgili olarak en az 5 eser hazırlanması ve bunların notalarının beraberinde getirilmesi gerekmektedir.

Çaldığınız bir müzik aleti var ise yanınızda getirmenizi rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için: Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Erhan Özdemir erhanozdemir@okan.edu.tr

Başvuru Formu için tıklayınız.