Haberler

Blackboard Catalyst Değişim Lideri Ödülü'nün sahibi olduk

24 Haziran 2021

Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezimiz önderliğinde sürdürdüğümüz pandemi sürecindeki online eğitim süreç yönetimi başarımız ile Değişim Lideri kategorisinde Blackboard Catalyst Ödülü'nü kazandık.

Üniversitemiz, Blackboard Catalyst Değişim Lideri Ödülü'ne, ülke çapında öğrenci başarı oranlarını artırma potansiyeline sahip yenilikçi stratejilerin yaygın olarak benimsenmesini desteklediği için layık görüldü. Kazananlar Blackboard uzmanlarından oluşan bir hakem heyeti tarafından seçildi. 17 aday ülke ve 130 adayın yarıştığı yarışmada Türkiye'den ödüle layık görülen tek üniversite olduk.

Değişim lideri kategorisinde ödül alan Üniversitemiz, öğrenme çıktıları, öğrenci performansı veya akademik ilerleme üzerinde ölçülebilir bir etkisi olan uygulamalar ve/veya teknolojiler geliştirdi. Blackboard Catalyst Değişim Lideri Ödülü, ülke çapında öğrenci başarı oranlarını artırma potansiyeline sahip yenilikçi stratejilerin yaygın olarak benimsenmesini aktif olarak desteklediği için Üniversitemize verildi.

Ödül töreni, Blackboard'un 13-15 Temmuz ve 20-22 Temmuz 2021 olmak üzere iki haftalık süre boyunca gerçekleştirilecek yıllık küresel toplantısı olan BbWorld'de Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Emel Koç'a takdim edilecek.