Haberler

Üniversitemizin online başarı hikayesi

21 Eylül 2020

Üniversitemiz 2019-2020 Akademik Yılı Bahar ve Yaz Dönemlerinde Blackboard alt yapısı ile kendi markasını yaratarak kullanmakta olduğu O’Learn Öğrenme Yönetim Sistemi ile eğitim-öğretim faaliyetlerine ara vermeden devam etti ve bir başarı hikayesi yarattı.

Covid-19 pandemi krizinin ülkemizde hissedilmeye başlamasıyla birlikte 16 Mart 2020 tarihinde Kampüsümüzü kapatarak 23 Mart 2020 itibariyle 'Yakın Eğitime' O’Learn öğrenme platformumuz üzerinden başladık. 15 bin aktif öğrencimize, 5.383 ders açtık ve 200.603 sanal canlı sınıfa birey olarak katılım gerçekleşti.

İki ay gibi bir sürede 16 bin saat ders kaydı oluşturuldu. Sanal canlı sınıf kayıtları 53 bin kez izlendi. 27 bin 43 kere küçüklü büyüklü sınavlar yapıldı. Öğrencimize tüm Üniversite öğretim elemanlarımız ile yakından eğitim sunmanın hazzını yaşadık. O’Learn Öğrenme Merkezimiz ve dağıtık ve çevik yönetim modelimizin bir gereği olarak fakülte/yüksekokul Eğitim Teknolojileri Koordinatörlerimizle Yakından Eğitimin altyapısını hep aktif ve canlı tuttuk. Bu başarı tüm Üniversitemizin başarısı ve gururu oldu.

Blackboard, Üniversitemizin başarı hikayesine Linked-in'de yer verdi.

Linke ulaşmak için tıklayınız.