Blackboard Akademik Adaptasyon Günü

25 Ekim 2018

23 Ekim 2018 tarihinde Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Blackboard Türkiye Akademik Adaptasyon Günü’ne Üniversitemiz Öğrenme Merkezi (O'Learn) temsilcileri ve platform kullanıcısı akademisyenlerimiz katıldı. Adaptasyon başarısını tanıma ve akademik adaptasyon stratejilerinin aktarılması ile başlayan etkinlikte, flipped classroom metodolojisi ile öğrenci etkileşimini ve adaptasyonunu sağlayan atölye çalışması gerçekleştirildi. Atölye çalışmasının ardından ters yüz öğrenmede küresel standartlara doğru nasıl ilerlenir, rozetler kullanarak öğrenci etkileşimini ve motivasyonunu Blackboard araçları ile nasıl sağlayabiliriz konulu eğitimde oyunlaştırma değerlendirmeleri yapıldı. Program, Blackboard yol haritası ve yeniliklerin aktarılması ile sonlandırıldı.