2019-2020 Güz Dönemi Türk Dili Dersi Sınavı Final Yeri ve Esasları

10 Aralık 2019
  • Türk Dili dersi 2019 – 2020 Güz Yarıyılı Final Sınavı bilgisayar laboratuvarlarında, gözetmen kontrolünde yapılacaktır.
  • Laboratuvarlarda bulunan bilgisayarlara giriş yapabilmek için OİS kullanıcı kodu ve şifresi gereklidir.
  • Öğrencilerin sınava;
    1- Hangi laboratuvarda,
    2- Saat kaçta gireceği
    ve laboratuvarların hangi fakülte binasında olduğu hazırlanan isim listelerine göre belirlenmiştir
  • İsimlerinizi Öğrenme Merkezi – Duyurular sayfasından kontrol edebilirsiniz.
  • Sınav yerleşim planı ekte sunulmuştur.
  • İsmi listede olmayan öğrenciler 18 Aralık Çarşamba tarihine kadar İYBF - Öğrenme Merkezi B105 numaralı ofisine bildirmeleri gereklidir. Lisans öğrencileri lisans.uzem@okan.edu.tr, MYO-SHMYO Öğrencileri myo.uzem@okan.edu.tr eposta adreslerinden de iletişime geçebilirsiniz.
  • Sınavdan önce laboratuvarın yerini öğrenmeniz gerekmektedir.
  • Sınav saatinden en az 10 dakika önce laboratuvar önünde hazır bulunulması gerekmektedir.
  • Sınavda beş seçenekli çoktan seçmeli 25 soru yer alacaktır ve sınav süresi 30 dakika olacaktır.
  • Sınavda sorun yaşayanlar laboratuvardaki gözetmenden yardım isteyebilecektir.
  • Manuel ders kaydı yapanlar ve/veya sonradan ders seçimi yapanlar kayıtları OIS’te onaylanmadığı sürece listelere eklenmeyecektir.