Yüksek Lisans 2018-2019 Bahar dönemi Final Yeri ve Sınav Esasları

İSTANBUL SINAV BİLGİLENDİRME

İstanbul Sınav Merkezi
Adres: Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü 34959 Akfırat - Tuzla / İSTANBUL

Uzem Yüksek Lisans programları Bahar dönemi finalleri, 4 Mayıs Cumartesi günü Tuzla Kampüsü’nde, 10:00 - 12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sınava İstanbul Tuzla kampüsünde girecek olan Öğrencilerimiz için Kadıköy Rıhtım Simit Sarayı (Rıhtım Hotel yanı) önünden saat 08:30’da tek sefer olacak şekilde ücretsiz servis kaldırılacaktır. Sınava kendi aracı ile gelen Öğrencilerimiz, Üniversite kimliğine sahipse aracı ile kampüs içerisine alınacaktır. Üniversite kimliği olmayanlar aracını kampüs çevresine park ederek Nizamiye ‘den güvenlik ve kimlik kontrolleri yapılarak içeri alınacaktır. Sınav öncesi ilgili güvenlik ve kimlik kontrollerinin aksamaması için gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir. Servislerin geri dönüş saati 12:45'dir.

Sınav, Tuzla Kampüsü’nde gözetmen eşliğinde laboratuvar ortamlarında Üniversitemize ait bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirilecektir. Anketi yanıtlarken “İstanbul Tuzla Kampüsünde final sınavına kendi mobil cihazım telefon/tablet vs. ile girmeyi kabul ediyorum.“ seçen öğrencilerimiz, kişisel tablet ve mobil cihazları ile sınavı gerçekleştirilecektir.

İsteyen Öğrencilerimiz kampüs girişinde turnike geçişlerinde Üniversitemizin mobil uygulaması içinden QR kod temin ederek direkt geçiş yapabilirler.

Mobil uygulamamızı IOS ve Android tabanlı cep telefonlarınıza Google Play ve App Store ‘lardan indirebilirsiniz.

IOS için tıklayınız.
Android için tıklayınız.

Uygulamamıza App Store ve Play Store üzerinden ”Okan Üniversitesi“ yazarak da erişebilirsiniz.
Mobil uygulamamızı telefonlarınıza indirdikten sonra “Kayıt Ol“ butonu ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İstanbul Final Sınavı Listelerine Erişmek için Tıklayınız.

Bölge Temsilcilikleri Sınıf Listelerine Erişmek için Tıklayınız.

İstanbul Sınıf Bina /Kat Planları

Sınav Esasları

• Sınav bitiminde, sınıf listelerine imza atılması zorunludur.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)

BÖLGELER SINAV BİLGİLENDİRME
Uzem Yüksek Lisans programları Bahar dönemi finalleri, 4 Mayıs Cumartesi günü bölgelerde 10:00 - 12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Bölgelerde Final sınavı gözetmen eşliğinde kâğıt ortamında gerçekleştirilecektir.

Sınav Esasları

• Sınav kitapçık kapağına imza alanı doldurulması zorunludur.
  • Optik formlar her öğrenci ve her ders için ayrı ayrı kodlanmış bulunmaktadır. Öğrencilerin optik formlara sadece yanıtları işaretlemeleri gerekmektedir. T.C. Kimlik numarası doldurulması zorunlu değildir.
  • Sınav soru kâğıtlarının üzerine ilgili alanlara öğrenci numarası, ad, soyad yazılmalıdır.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Her sınav için soru sayıları ve optik formlar farklıdır. Öğrenciler soru kâğıtlarında gördükleri şekilde soruları o sınava ait olan optik forma yanıtlamalıdırlar.
  • Sınav soru ve optik yanıt anahtarlarının verilen şekilde tamamının teslim alınması gerekmektedir. Sınav sorularının dışarı çıkarılması yasaktır. Föyünü eksik teslim eden öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

Sınav Merkezleri
Bursa Sınav Merkezi
Adres: Uludağ Üniversitesi,Sosyal Bilimler Enstitüsü Amfisi, İİBF yanı İş Bankası üstüBURSA

Ankara Sınav Merkezi