Lösev’le farkındalık yolculuğu

20 Kasım 2018

MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri “Lösev’le Farkındalık Yolculuğu”na adım attı. Öğr. Gör. Arzu Karakurt Karabulut’un verdiği Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri ve LÖSEV bir araya geldi. Üniversitemize konuk olan LÖSEV İstanbul Halkla İlişkiler Sorumlusu Zeynep Demir, öğrencilerimize hem lösemi hem de Lösev kuruluşu hakkında bilgi vererek üniversite öğrencilerinin farkındalık, duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilinci adı altında gönüllü hizmet verebileceğine değindi.

Ayrıca Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimiz, her yıl 2 - 8 Kasım tarihlerinde “Lösemi Değil İyilik Bulaşır” temasıyla yola çıkılan “Lösemili Çocuklar Haftası”nı maskelerini takarak kutladı ve yine 11 Kasım’da gerçekleştirilen İstanbul Maratonu’nda “Sen de Kansere Dur De, Biz Koşalım Onlar Yaşasın” sloganıyla lösemili çocuklar için koştu.