Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Girişimcilik Dersi ile Meslek Yüksekokulumuzdaydı

11 Ekim 2016

Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri, 11 Ekim 2016 tarihinde Girişimcilik Dersi kapsamında Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan’la bir araya geldi. Okan, derste iş hayatındaki deneyimlerini paylaştı, girişimciliğin gerektirdiği özellikleri anlattı. Bekir Okan dersin başlangıcında Okan Üniversitesi’nin kat ettiği yolu “85 öğrenciyle başladık, bugün 24 bin 300 öğrenciye ulaştık. Temelinde girişimcilik olan bu başarıyı tüm Okanlılar olarak birlikte başardık” sözleriyle aktardı.

Okan ayrıca, “Sağlık alanında yaptığımız girişimlerle Okan ailesi olarak Türkiye'ye kazandırdığımız yatırımlarla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Mütevelli Heyet Başkanımız konuşmasının sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.