Haberler

Üniversitemiz Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı’na katılıyor

27 Ekim 2016

OİB (Otomotiv Endüstri İhracatçıları Birliği)’nin desteği, OSD (Otomotiv Sanayii Derneği), OTEP (Otomotiv Teknoloji Platformu) ve TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği) ortaklığı ve SAE (ABD merkezli, küresel ölçekte çalışan Otomotiv Mühendisleri Derneği) işbirliği ile 3-4 Kasım 2016 tarihlerinde ilki düzenlenecek olan Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı, otomotiv mühendisliğinin bugünü ve geleceği ile mühendisliğin otomotiv sanayiindeki yerinin teknik bir perspektiften çeşitli uluslardan uzmanlar arasında paylaşılmasını amaçlıyor.

Konferans organizasyonunda Okan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Nejat Tuncay Danışma Kurulu’nda görev alarak, Prof. Dr. Orhan Alankuş Düzenleme ve Danışma Kurulları’nda görev alarak katkıda bulundular. Ayrıca Prof. Dr. Alankuş 3 Kasım’daki “Hafif Araç Tasarımı” panelinde moderatör olarak görev alacaktır.

Öğrencilerin de davet edildiği bu konferansa üniversitemizden 30 öğrenci de katılacak ve sanayi kuruluşları ile ilişki kurma imkanı bulacak