Haberler

Konservatuvarımızın konseri Klasik Müzik Festivali’nde

07 Ocak 2019
Haberler

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3. Klasik Müzik Festivali programında Konservatuvarımız da yer alıyor. İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Gitar ve Şan Konseri 11 Ocak 2019 Cuma günü saat 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) gerçekleşecek. Konserin ilk bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Cem Küçümen’in yönetiminde Gitar Trio yer alacak. İcracılar ise Dr. Öğr. Üyesi Cem Küçümen, Öğr. Gör. Kerim Altınörs ve İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Lisans öğrencisi Doğukan Sevim’den oluşacak.

Konserin ikinci bölümünde ise İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı eğitmenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Seta Kürkçüoğlu’nun Yüksek Lisans ve Doktora/Sanatta Yeterlik Şan Sınıfı yer alacak. İcracılar, Yüksek Lisans öğrencileri Tenor Hazal Ata, Bariton Serhan Bali, Tenor Doğan Balcı, Mezzo-soprano Seda Kırankaya, Doktora/Sanatta Yeterlik öğrencileri Soprano Berna Bilgin ve Soprano Simge Narin.

Konserin biletleri bağışlanan birer kitap karşılığında MSKM Gişe, Cemal Süreya Etkinlik Merkezi Gişe, Zuhal Müzik - Akasya, Hilltown ve Uniq Mağazaları’ndan temin edilebilecek. Bilet bedeli olarak bağışlanan kitaplarla, Anadolu’daki ihtiyaç sahibi okullara ve “Bu Takside Kitap Var” kampanyasına destek olunacak.