10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz

10 Kasım 2017

Konservatuvarımız tarafından Bekir Okan Konferans Salonumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı. Müzik Bölümü öğrencilerimizin seslendirdiği “Ata’ya Ağıt”ın ardından Yrd. Doç. Dr. Göknil Bişak Özdemir hocamız “Gözümde Özleyiş Gönlümde Acı”yı seslendirdi. 3. sınıf Müzik Bölümü öğrencimiz Burak Uzuner’in piyanoda Zeybek’i çaldı. Müzik Sanatta Yeterlik öğrencimiz Simge Narin’in, “Seni Sevdim Diye Kınarlarsa Beni”nin solistliğini yaptığı program Konservatuvar Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Çetin Körükçüoğlu’nun seslendirdiği “Gözden Cemalin Çün Irağ Oldu” ile sona erdi. Programda ayrıca Öğretim Görevlimiz Nuriye Eracar’ın sunumuyla Safiye Ayla’dan Sabiha Gökçen’e Atatürk’ün hayatını değiştirdiği kadınlara da değinildi.