Müzik YL Programı ve Müzik Sanatta Yeterlik Programı Sınavları

22 Temmuz 2020

Adayların 7 Ağustos 2020 Cuma günü saat 11:00’da İstanbul Okan Üniversitesi Kadıköy (Hasanpaşa) Kampüsü’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

MÜZİK YÜKSEK LİSANSI PROGRAMINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:
- Diploma fotokopisi ( yoksa geçici mezuniyet belgesi - e devlet)
- Transkript
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- Detaylı CV
- 1 Fotoğraf
- Başvuru formu

Başvuru Formu için tıklayınız.

Sergilenecek performansla ile ilgili olarak en az 3 eser hazırlanması ve bunların notalarının beraberinde getirilmesi gerekmektedir.
Çaldığınız bir müzik aleti var ise yanınızda getirmenizi rica ederiz.

SANATTA YETERLİK PROGRAMINA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:
- Dil sınavı 55 puan şartı (Dil sınavı puanı yok ise, özel öğrenci olarak kayıt yaptırılır ve yeterli puanı alıncaya kadar alması gereken ders kredi miktarının % 30’unu alabilecek şekilde ders seçer)
- Diploma fotokopisi (yoksa geçici mezuniyet belgesi - edevlet)
- Transkript
- 1 fotoğraf
- Nüfus cüzdan fotokopisi
- 2 referans mektubu
- Detaylı CV
- Başvuru formu

Başvuru Formu için tıklayınız.

Sergilenecek performansla ile ilgili olarak en az 5 eser hazırlanması ve bunların notalarının beraberinde getirilmesi gerekmektedir.
Çaldığınız bir müzik aleti var ise yanınızda getirmenizi rica ederiz.

Not: Evraklar sınav günü görevlilere teslim edilecektir. Evrakların orijinallerini mülakat aşamasında getirmenize gerek yoktur.
Sorularınız için: Öğretim Görevlisi Erhan Özdemir ile irtibat kurabilirsiniz. erhanozdemir@okan.edu.tr