Sanatta Yeterlik ve Müzik Yüksek Lisans Başvuruları

22 Nisan 2019

T.C. İstanbul Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Yüksek Lisansı ve Sanatta Yeterlik Programları’na öğrenci alınacaktır. Adayların 18 Haziran 2019 Salı günü saat 10:00’da İstanbul Okan Üniversitesi Kadıköy (Hasanpaşa) Kampüsü’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Evraklar sınav günü görevlilere teslim edilecektir.

MÜZİK YÜKSEK LİSANSI PROGRAMI’NA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Başvuru formu doldurulacak,
    • Diploma fotokopisi (yoksa Transkript),
    • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
    • Detaylı CV,
    • 1 Fotoğraf

Evrakların orijinallerini mülakat aşamasında getirmenize gerek yoktur.

Sergilenecek performansla ile ilgili olarak en az 3 eser hazırlanması ve bunların notalarının beraberinde getirilmesi gerekmektedir. Çaldığınız bir müzik aleti var ise yanınızda getirmenizi rica ederiz.

Müzik Yüksek Lisans Programı Başvuru Formu için tıklayınız.

SANATTA YETERLİK PROGRAMI’NA BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Dil sınavı 55 puan şartı (Dil sınavı puanı yok ise, özel öğrenci olarak kayıt yaptırılır ve yeterli puanı alıncaya kadar alması gereken ders kredi miktarının % 50’sini alabilecek şekilde ders seçer),

• Diploma fotokopisi,
    • Transkript,
    • 1 fotoğraf,
    • Nüfus cüzdan fotokopisi,
    • 2 referans mektubu,
    • Detaylı CV

Sergilenecek performansla ile ilgili olarak en az 5 eser hazırlanması ve bunların notalarının beraberinde getirilmesi gerekmektedir. Çaldığınız bir müzik aleti var ise yanınızda getirmenizi rica ederiz. Evrakların orijinallerini mülakat aşamasında getirmenize gerek yoktur.

Sanatta Yeterlik Programı Başvuru Formu için tıklayınız.

Sorularınız için; hilal.ercan@okan.edu.tr