4 öğrencimize Valencia’da Girişimcilik Eğitimi

24 Şubat 2017

Koordinatörlüğü Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı-Finans Kulüp tarafından yapılan, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen “AB Ağlarıyla Güçlenen Girişimcilik Projesi” kapsamında üniversitemizi temsilen öğrencilerimiz Gözde Çenberci, Mert Kılıçoğlu, Meryem Yaşar ve Mert Yaşar Özmen 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında İspanya'ya gidiyor. Proje gençlerde, girişimcilik fikrinin yerleşmesi ve üniversite-sanayi (KOBİ) işletmelerinin işbirliği çerçevesinde genç yeteneklerin deneyim kazanması amacını taşıyor. Bu kapsamda, Valencia Genç Girişimcilik Derneği ve Valencia Politeknik Üniversitesi ile birlikte 3 gün boyunca öğrencilere eğitim verilecek. Eğitim girişimcilik eğitiminin yanı sıra, İşletme ve Strateji, Finansal Yönetim Simülasyon uygulaması ve seminerleri kapsıyor.