17 Şubat tarihli Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Dil Sınavı

18 Ocak 2017

2017-18 Güz ve Bahar Dönemi için Program Ülkeleri Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği’nden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için 17 Şubat 2017 Cuma günü İngilizce yazılı dil sınavı yapılacaktır. Sınava, ortalaması lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 olan öğrenciler başvurabilir.

Ortak Ülkeler Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği’nden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz de 17 Şubat 2017 Cuma günü İngilizce yazılı dil sınavına katılmak zorundadırlar. Ortak Ülkeler Öğrenim Hareketliliği’ne katılabilmek için lisans öğrencilerinin ortalaması en az 2.50 olmak zorundadır. Ortak Ülke programı bu yıl için Kore Cumhuriyeti ve İşletme alanıyla sınırlıdır.

Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 18 Ocak-14 Şubat 2017 tarihleri arasında kimoerasmus.okan.edu.tr üzerinden online başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Öğrenci sistemiyle entegre bir şekilde alınan başvurular için;

Kullanıcı Adı:TC kimlik numarası girilecek
Şifre:OIS sistemine giriş için kullandığınız şifre

Online başvurusunu tamamlayan öğrencilerin, 1 adet başvuru formunu (akademik koordinatörleri tarafından imzalandıktan sonra) Erasmus Ofis’e (Uluslararası Programlar Koordinatörlüğü) teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru belgeleri eksik olan öğrenciler dil sınavına katılamaz.

Sınav belgeleri teslimi için son tarih 14 Şubat 2017 Salı günü, mesai bitimidir. Yazılı sınav derslikleri 16 Şubat 2017 Perşembe günü web sayfalarımız üzerinden ilan edilecektir.

Sözlü sınavlar 20, 21, 22 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Sözlü sınava girmeyen öğrenciler otomatik olarak elenirler.

Sınav tarihi:17 Şubat 2017 Cuma
Saat:14:00-16:00

Erasmus Programme English Language Exam
Erasmus Study and Internship Mobility English language exam for the Spring and Fall Semesters of the 2017-2018 will take place on February 17, 2017.

Applications will be taken online kimoerasmus.okan.edu.tr between January 18 and February 14, 2017. The online system is integrated with the student affairs office system (OIS). Students should use OIS log in information for online application.

User Name:Turkish nationality ID
User Password:Passwords that student uses to enter the OIS system.

Students should print out one application form and bring the copy which is signed by the academic Coordinator, to the International Programmes Office by February 16. Classrooms for the exam will be announced on the Erasmus programme web page.

Pre-requisite for Exam Application
Students of undergraduate level should have a minimum GPA of 2.20; those of Graduate level should have a minimum 2.50.

Written Exam:February 17, 2017 at 14:00-16:00 Exam halls will be announced on February 16 through Erasmus programme web page.

Oral Exams will take place on 20, 21, 22 February 2017. (Students who do not take the Oral Exam will automatically fail).