OPDEM Hizmetleri

MENU

Bireysel Görüşmeler: Bireysel görüşmeler uzman psikologla bire bir olarak yapılır. Görüşmeler 45-50 dakika sürer. Görüşme sıklığına uzmanla birlikte ortak karar verilir. Bu görüşmelerde size sıkıntı verdiğini düşündüğünüz sorunları objektif bakış açısıyla değerlendirme, sorunlarınızla ilgili alternatif çözüm yolları üretebilme becerilerini kazandırma, bireysel gelişiminiz önündeki engelleri aşmanıza yardımcı olma amaçlanır.

Grup Çalışmaları: Benzer sıkıntıları yaşayan öğrencilerin bir uzman psikolog rehberliğinde bir araya gelerek yaşadıklarını güvenli bir ortamda paylaşmalarına, sıkıntılarıyla baş etmeye yönelik becerilerinin arttırılmasına ve kişisel gelişime olanak sağlayan çalışmalardır. 5-7 kişiden oluşan grupların haftada 1 kez 1,5 saatlik oturumlarda bir araya gelerek sürdürdüğü 6-8 haftalık grup çalışmaları veya yarım günlük yaşantısal grup uygulamaları yapılabilmektedir.

Seminer-Söyleşiler: Öğrencilerin çeşitli konularda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda planlanan seminer ve söyleşiler düzenlenmektedir.