Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi Dersi II Bahar Yarıyılı Semineri Hakkında

09 Şubat 2023
  1. Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II dersi bahar yarıyılı semineri aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.
  2. Seminer bu dersi uzaktan öğrenme yöntemi ile alan sizler için mutlaka bilmeniz gereken çok önemli konuları içermektedir.
  3. Seminere katılım zorunludur. Seminerde yoklama alınacaktır. Seminere katılanlar not değerlendirmesinde dikkate alınacaktır. Seminere gelenler not almak için yanlarında kalem ve not defteri bulunduracaktır.
  4. Semire katılımda ders çakışması mazeret olarak kabul edilmeyecektir.

Seminer takvimi;

• İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, ders kodu ATA102, Section 4, seminer 15 Şubat 2023, Çarşamba, saat 13.00 - 14.30’da Mevlana Konferans Salonunda yapılacaktır.
  • İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, ders kodu ATA112, Section 8, seminer 15 Şubat 2023, Çarşamba, saat 13.00 - 14.30’da Mevlana Konferans Salonunda yapılacaktır.