Hukukta Kariyer Toplantıları etkinliğimizin ikinci dönem ilk söyleşisi İstanbul Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Kariyer Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilecektir. Fakültemizden 2018 yılında mezun olan Avukat Furkan Özgüner’in konuşmacısı olduğu “Mezunumuzdan Kariyer Süreçlerine İlişkin Tavsiyeler” başlıklı etkinliğin moderatörlüğü Kariyer Merkezi Müdürü Peren Yörük tarafından gerçekleştirilecektir. Etkinlik 23.02.2022 Çarşamba günü saat 13.00’da Mevlana Konferans Salonunda başlayacaktır. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Hukukta Akademik Söyleşiler etkinliğimizin ikinci dönem ilk söyleşisi Fakülte öğretim üyemiz Hande Deniz tarafından gerçekleştirilecektir. “Mirastan Feragat Sözleşmesinin Mirasçılık Belgesine Yansımaları ve Uygulamadaki Sorunlar” başlıklı etkinlik 7 Mart Pazartesi günü saat 13.00’de B-303 dersliğinde başlayacaktır. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.