Duyurular

MENU

Fakültemizde her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilen “Hukukta Kariyer Toplantıları” etkinliğinin ikincisi 20.12.2021 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir. Mevlana Konferans Salonunda 11:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Hâkimi Mahmut Çelebi’nin konuşmacısı olduğu “Çağdaş Hukuk Devletinde Ceza Yargıçlığı” konulu etkinliğe tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi akademisyenleri tarafından Tekirdağ Barosu'nda eğitim seminerleri düzenlenecektir. Eğitimler 11-25 Aralık 2021 tarihleri arasında Tekirdağ Adliyesi konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman Korkut Kanadoğlu ve Doç. Dr. Kutluhan Bozkurt tarafından kaleme alınan “Uluslararası Hukuk, Avrupa Birliği Düzenlemeleri, AİHM İçtihatları ve AYM Kararları Kapsamında Sağlık Hakkı” isimli eser On İki Levha Yayıncılık tarafından basılmıştır.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Osman Korkut Kanadoğlu, Türkiye Barolar Birliği ve Adıyaman Baro Başkanlığı tarafından 11.12.2021 tarihinde Adıyaman Adliye Sarayı Konferans Salonunda düzenlenen seminerde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet (Türk Tipi Başkanlık) Sisteminden Çıkış Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Tartışmaları" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
Fakültemiz Ceza Hukuku Anabilim Dalı Ar. Gör. Merve Selin Şohoğlu, Marmara Üniversitesi İnsan Hakları ve Anayasa Kulübü tarafından düzenlenen Ofansif Mizah ve İfade Özgürlüğü başlıklı konferansta “Ofansif Mizahın Meşrutiyeti” konulu konuşma gerçekleştirmiştir.

Düzenleyen: Ar. Gör. Battal Niyazi Şahin