Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması’nda Öğrencilerimiz İkincilik Kazandı

09 Nisan 2019

Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencilerimizden Yağmur Kavak ve Oğuzhan Ürün ile 3. sınıf öğrencilerimizden Elifsu Erdem'in grup halinde Üniversitemizi temsilen katıldıkları "Bahçeşehir Üniversitesi Üniversiteler Arası Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması" kapsamında yapılan ön değerlendirmede ikinci oldular. 5 Nisan 2019 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde yapılan yarışmanın final karşılaşmalarında Emekli Anayasa Mahkemesi Yargıcı Osman Alifeyyaz Paksüt, İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi Başkanı Av. Tuğçe Duygu Köksal ve Uluslararası Af Örgütü Üyesi Av. Duygu Türemez’den oluşan jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme neticesince Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin birinci seçildiği yarışmanın finalinde İstanbul Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz ikinci seçildi.

Bahçeşehir Üniversitesi Üniversiteler Arası Varsayımsal Bireysel Başvuru Yarışması’nın sözlü final öncesi sıralamasını gösteren tablodur.