Prof. Dr. Zeynep Alemdar’ın kitabı yayımlandı

12 Nisan 2023

İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanımız ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Zeynep Alemdar’ın Çukurova Üniversitesi’nden Harun Arıkan ile birlikte editörlüğünü yaptığı “Turkey’s Challenges and Transformation: Politics and Society on the Centennial of the Republic” adlı kitap Palgrave MacMillan yayınevi tarafından yayımlandı. Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Umut Azak, Dr. Öğr. Görevlileri Hasan Deniz Pekşen, Gökçe Balaban ve Habibe Özdal’ın da katkı verdiği kitap, Türkiye’nin son 20 yılda iç ve dış politikada geçirdiği değişimleri birbiriyle ilişkili olarak ele alarak, Türkiye’nin yakın dönem siyasi, ekonomik ve toplumsal tarihini bu iki alanı birleştirerek açıklamayı amaçlıyor.

Kitaba ulaşmak için tıklayınız.