2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyetimizi gerçekleştirdik

03 Temmuz 2021

2020-2021 Akademik Yılımız, Tuzla Kampüsü’nde sosyal mesafe ve maske kuralları kapsamında iki gün boyunca düzenlenen törenlerler sona erdi. Mezuniyet Töreni’ne Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve veliler katıldı. Üniversitemizden bu yıl 5000’e yakın öğrenci mezun oldu.

Törende mezunlara ve ailelerine seslenen Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, dünya üniversitesi olma vizyonunun gereksinimlerini yerine getirdiklerini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak konuşmasında Üniversitemizin pandemi sürecindeki online eğitim başarısını uluslararası yarışmada aldığı ödülle taçlandırdığını ifade etti. “Online eğitim süreç yönetimi başarımızla Değişim Lideri kategorisinde Blackboard Catalyst Ödülü'nün sahibi olduk. 17 aday ülke ve 130 adayın yarıştığı yarışmada Türkiye'den ödüle layık görülen tek üniversite olduk” dedi.