Haberler

Mezuniyet Törenimizi gerçekleştirdik

27 Ağustos 2020

14. Mezuniyet Törenimiz sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun olarak üç güne yayılan bir programla Tuzla Kampüsümüzde düzenlendi.

“İş Yaşamına En Yakın Üniversite” vizyonuyla çalışmalarını sürdüren ve 21. yılını kutlayan Üniversitemizin 2019-2020 Akademik Yılı, Tuzla Kampüsümüzde sosyal mesafe ve maske kuralları kapsamında gerçekleştirilen törenlerle sona erdi. Mezuniyet törenlerine Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve veliler katıldı. Bu yıl 6200 öğrencimiz mezun oldu.

Törende mezunlara ve ailelerine seslenen Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, dünya üniversitesi olma vizyonunun gereksinimlerini yerine getirdiklerini belirtti. “İngilizcenin yanı sıra Almanca, Çince, Rusça ve Arapça gibi iş dünyasındaki önemi her geçen gün daha da artan yabancı dil eğitimleriyle birlikte en az 2 yabancı dil bilen öğrenciler yetiştiriyoruz” dedi. Ayrıca İstanbul Okan Üniversitesi’nin Türkiye’de Girişimcilik Dersi veren ilk üniversite olmasına dikkat çekti. Okan mezun öğrencilerimizin üniversite ile bağlarını koparmamalarını da söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak ise Üniversitenin 21. yılda 23 bin öğrenciye ulaştığını söyledi ve mezun öğrencileri kutladı. Tören, mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Galeri