‘’Elimden Tut’’ projesinin sinema etkinliği

06 Mayıs 2019

Dr. Öğretim Üyemiz Semra Geçkin Onat’ın danışmanlığında yürütülen YMD210 Sosyal Sorumluluk Projeleri Üretim Atölyesi Dersi kapsamında hayata geçirilen ‘’Elimden Tut’’ projesinde sinema etkinliği yapıldı. 5 Mayıs 2019 Pazar günü düzenlenen etkinlikte Bizim Çocuklar Gençlik Akademi Derneği’nden gelen 6 arkadaşımız ve projeyi yürüten 5 öğrencimiz Kadıköy’de buluştu. Birlikte sinema izleme etkinliğinin sponsoru olan Beykoz Kundura Fabrikası’na gidildi. Orada Dr. Öğretim Üyesi Onat ve Öğretim Görevlisi Yasemin Sönmez ile tüm gelirleri Birebir Eğitim Vakfı’na bağışlanan Demirane Restoran’da öğle yemeği yenildikten sonra, 1929 yapımı ‘’Piccadilly’’ filmi Ayşe Tütüncü’nün piyanosu eşliğinde Kundura Sinema’da izlendi. Öğrencilerimiz etkinliğin amacına uygun olarak bir kaynaşma deneyimi yaşadı.