Moda Tasarımı Bölümümüz LeShow Deri ve Moda Fuarı’nda!

14 Ocak 2019

Deri sektörünün en önemli fuarı LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 - 26 Ocak 2019 tarihleri arasında ilk kez İstanbul’da kapılarını açıyor. 24 Ocak 2019 akşamı görkemli bir galayla 2019’un deri trendlerinin görücüye çıkacağı fuarın defile sunuculuğunu Jülide Ateş yaparken podyumunda Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Sema Şimşek gibi birçok özel isim yer alacak.

Defileyle birlikte start verecek olan ve Murat Aytulum, Tuba Ergin, Meltem Özbek, Mert Erkan gibi tasarımcıların koleksiyonları ile yer alacağı bu uluslararası fuarda Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden Seda Duygu Korucu ve çeşitli moda tasarım yarışmalarında ödül kazanmış A. Cihad Sünbül’ün tasarımları da katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Öğrencilerimizin tasarımlarını 24 - 26 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.