TEMSEN ve Eğitim Fakültemiz işbirliğinde X. Uluslararası Eğitim Denetimi Kongresi düzenlendi

07 Aralık 2018

Tüm Eğitimciler ve Eğitim Müfettişleri Sendikası TEMSEN ile Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen X. Uluslararası Eğitim Denetimi Kongresi 6 Aralık 2018 Perşembe Günü Antalya Limak Arcadia Otel’de başladı. Açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanımız, Kongre Eşbaşkanı Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli yaptı. Kongrenin ilk günü gerçekleştirilen ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Ali İlker Gümüşeli'nin de panelist olarak katıldığı panelde 2023 vizyon belgesi tartışıldı. 8 Aralık 2018 Cumartesi gününe kadar devam edecek olan ve Eğitim Fakültemizden Prof. Dr. Gülsün Başkan, Dr. Öğretim Görevlisi Muharrem Köklü ve Dr. Öğretim Görevlisi Özlem Celik'in de bildirileri ile katkıda bulunduğu kongrede eğitim ve eğitim denetimi konularında çok sayıda bilimsel sunum, panel yapılacak. Kongre sonunda yapılan değerlendirmede, sonuç raporu oluşturulacak ve kamuoyuyla paylaşılacak.