Haberler

Okan Koleji Ataşehir Kampüsü eğitim - öğretime başladı

17 Eylül 2018
Haberler

Üniversitemizin bilimsel eğitim altyapısı ve bilgi birikiminden aldığı güçle kurulan Okan Koleji Ataşehir Kampüsü 17 Eylül 2018 Pazartesi günü düzenlenen törenle 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim Yılı’na merhaba dedi. Törende okulun ilk ders zilini Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Okan Koleji Kurucu Temsilcisi Işıl Okan Gülen ve öğrenciler birlikte çaldı.

Törende konuşan Okan Koleji Kurucu Temsilcisi Işıl Okan Gülen Eğitim Fakültemizin de desteğiyle Atatürk ilkelerini benimsemiş, anaokulundan itibaren İngilizce eğitiminin yanında Çince, Almanca, Fransızca veya İspanyolca dillerinden birini ikinci yabancı dil olarak konuşabilen, akademik yönden donanımlı, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirdiklerinin altını çizdi.

Işıl Okan Gülen, anaokulundan itibaren İngilizce eğitiminin başladığını, ana sınıfından itibaren ise 2. yabancı dil eğitiminin verildiğinin altını çizdi. Yabancı dil eğitimine çok önem verdiklerinin belirten Okan Koleji Kurucu Temsilcisi Işıl Okan Gülen “Dünya vatandaşı olacak özelliklere sahip öğrenci yetiştirme vizyonuna sahibiz. Bunun için de olmazsa olmazımız yabancı dil” açıklamalarında bulundu.

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan ise Ataşehir Kampüsü’nün 14 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu anlattı. Kampüsün mini golf stüdyosu, yüzme havuzu, kapalı spor kompleksi, güzel sanatlar atölyeleri gibi alanlarının olduğunu hatırlattı. “Türkiye’de ilk kez golfü müfredata Ataşehir ile koyduk” diyen Bekir Okan konuşmasının sonunda tüm öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi.