Sinema - TV Bölümü öğrencimizin filmi Adana Film Festivali’nde yarışacak

16 Ağustos 2018

Üniversitemizin Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sinema-TV Bölümü öğrencilerinden Kaan Kurnaz’ın, Bitirme Projesi Dersi kapsamında çektiği kurmaca türündeki kısa filmi “Feys: Başka Bir Dünya”, 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nin Ulusal Öğrenci Filmleri kategorisinde finalist olarak yarışacak. Türkiye’nin pek çok üniversitesinden yüzlerce öğrencinin başvurduğu Uluslararası Adana Film Festivali’nin Öğrenci Filmleri Yarışması kategorisinde ilk 10 film arasına kalan “Feys: Başka Bir Dünya”, sıradan bir çöp toplayıcısının günün birinde bir sosyal ağ platformuyla tanışmasının hikayesini masalsı ve estetik bir dille anlatıyor. Ülkemizin sinema alanındaki en eski ve köklü festivallerinden olan Uluslararası Adana Film Festivali, bu yıl 22 Eylül 2018 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek ve ödüller 30 Eylül 2018 akşamı sahiplerini bulacak.