TÜBİTAK ARDEB Projeleri Yazma Çalıştayı yapıldı

03 Temmuz 2018

TÜBİTAK ARDEB Projeleri Yazma Çalıştayı, Üniversitemizin farklı fakültelerinden öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Okan TTO (ARPROGED) organizasyonunda, 25 Haziran 2018’de düzenlenen etkinlik kapsamında, ARPROGED Proje Geliştirme Uzmanları tarafından TÜBİTAK ARDEB Projelerine başvuru süreçleri hakkında genel bilgilendirme ve dikkat edilecek hususlar konusunda eğitim verildi. TÜBİTAK 3501 KARİYER GELİŞTİRME Programı yürütücüsü Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Selim Dündar bizlerle tecrübelerini paylaştı. Eğitimin uygulama bölümünde ise, ARDEB Projeleri yürütmüş öğretim üyelerimizin mentorlüğünde, katılımcılarımızın proje hazırlık sürecini deneyimlemeleri sağlandı.