İstanbul’da 1000 öğrenciye, “Sınavdır Geçer” dedi

28 Kasım 2017

Tuzla Kampüsümüzde gerçekleşen “Sınavdır Geçer Konferansı”nda Aday İlişkileri Müdürümüz, eğitim uzmanı Servet Gülsün Şirin 1000 öğrenciye sınav ve meslek seçimi konularında yol gösterdi.

Üniversite adaylarının geleceklerini yönlendirmelerine ve kendilerine en uygun kariyer planını yapmalarına yardımcı olan Üniversitemizin, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansları”nın İstanbul ayağı, 28 Kasım 2017 Salı günü Bekir Okan Konferans Salonumuzda düzenlendi. Konferansa İstanbul’daki liselerden toplam 1000 öğrenci katıldı.

Konferansta Aday İlişkileri Müdürümüz Servet Gülsün Şirin sınav, gelecek, meslek ve yaşam tercihleri konularında gençlere yol gösterecek bir konuşma yaptı. Şirin öğrencilere "Superman misiniz yoksa Clark Kent misiniz?” diye sordu. “Kendi hayatlarınızın kahramanı olabilirsiniz” diye ekledi.

Şirin’in konuşmasında öğrenciler üniversiteye hazırlık maratonunda faydalanabilecekleri önemli ipuçları elde ettiler.

Konferansta ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Şule Kut, Üniversitemizin akademik personel, uluslararasılaşma, çift ana dal, burs gibi konulardaki farklılıklarından da söz etti.