Gastronomi Bölümümüzden, Geleneksel Makarna Partisi

14 Eylül 2017

Gastronomi Bölümümüz, Geleneksel Makarna Partisi’nin 4.’sünü 14 Eylül 2017 Perşembe günü gerçekleştirdi. Yeni akademik yılda 1. sınıfa başlayan Gastronomi Bölümü öğrencilerimiz önce Mevlana Konferans Salonu’nda verilen bölüm bilgilendirme toplantısında öğretim üyelerimizle bir araya geldi. Toplantıda Gastronomi Bölümü’nün amaçları ve hedefleri anlatıldı. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Başkanımız Yrd. Doç. Dr. İlkay Gök “2. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı makarnaların ikram edildiği Geleneksel Makarna Partimizle Bölümümüze yeni başlayan 60 öğrencimize hayırlı olsun dedik. Bu etkinlik, 1. sınıfları üst sınıflarla ve hocalarıyla tanıştırmak amacını taşıyor. Bu sayede yeni öğrencilerimizin bölüme ve üniversitemize adaptasyon süreçleri kısalıyor. Derslere motive olarak giriyorlar” diye konuştu.