Miami Okan International University’de Hazırlık imkanı

13 Eylül 2017

12 Eylül 2017 Salı günü Mevlana Konferans Salonu’nda düzenlenen Miami Okan International University (OIU) tanıtım toplantısında Prof. Dr. Erdinç Telatar, öğrencilerimize Miami Okan International University'de (OIU) İngilizce Hazırlık imkanlarını anlattı. Üniversitemizin ücretli, yüzde 50 ve yüzde 25 burslu programlarına yerleşen öğrencilerimiz OIU’da ek bir ücret ödemeden İngilizce Hazırlık okuyabiliyor.

OIU’de İşletme, Turizm, Yönetimi ve Sağlık Yönetimi alanlarında lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim veriyor. Üniversitede örgün eğitimin yanı sıra çok çeşitli alanlarda Uzaktan Eğitim de mümkün.

Öğrencilerimiz lisans ve yüksek lisans çift diploma programına katılarak hem Okan Üniversitesi hem Okan International University diploması ile mezun olabiliyor.

Ayrıca OIU bünyesine 2016 yılında katılan, sağlık bilimleri konusunda faaliyet gösteren Okan-LifeLine Med Training ile sağlık sektörüne eleman yetiştiriyor.