Liseli gençler Kariyer Fest’te meslekleri tanıyıp Buray konseri ile eğlenecek

10 Mayıs 2017

Üniversitemiz tarafından üçüncüsü düzenlenen Kariyer Fest, 11 Mayıs 2017 Perşembe günü Tuzla Kampüsümüzde gerçekleştirilecek. İstanbul ve çevre illerden gelen 6 bin lise öğrencisi Kariyer Fest’te, meslekleri üniversitemizdeki fakültelerde tanıyacak. Fakültelerimizin hazırladığı workshoplarda hayal ettikleri meslekleri deneyimleme imkanı bulacaklar. Ayrıca akademisyenlerimizle sohbet etme şansı yakalayacaklar. Zorlu tercihten önce, hayalleriyle gerçeklerin örtüşüp örtüşmediğini anlayacaklar. Liseli gençler Tuzla Kampüsümüzde gerçek bir kampüs deneyimi yaşayacak.

Saat 10:00’daki açılış konuşmaları ile başlayacak Fest’te, üniversitemizin düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması, Liselerarası Bilgi Yarışması ve Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması’nda derece alan öğrencilere ödülleri verilecek.

“Geleceğin Seni Bekliyor” sloganıyla hayata geçirilen Okan Üniversitesi Kariyer Fest 2017’de, saat 12:00’da Liselerarası Müzik Yarışması’nın katılımcıları performanslarını sergileyecek, Buray konseri ise saat 13:30’da başlayacak.