Haberler

Üniversitemizin Anadolu çıkarması

11 Nisan 2017

Okan Üniversitesi Anadolu’ya 1 haftalık çıkarma yaptı. Aday İlişkileri Müdürlüğümüz ve akademisyenlerimiz Anadolu’daki liseleri ziyaret ederek, sınava girecek öğrencilere üniversite tercihleri konusunda seminerler verdi. Okan Anadolu’da etkinliği kapsamında 115 akademisyenimiz 40 ilde, 1000’i aşkın okulda öğrencilerle buluştu.

İş dünyasına en yakın üniversite olan Üniversitemiz; üniversite sınavına hazırlanan, hayallerini gerçeğe çevirmek isteyen öğrencilere destek vermek amacıyla 115 akademisyeni ve Aday İlişkileri Müdürlüğü ekibiyle 1 hafta boyunca Anadolu’da liseleri ziyaret etti. YGS’yi kazanarak yollarına devam eden öğrenciler tercih konusunda yollarına nasıl devam edeceği ve akıllarındaki tüm soruları Okan Üniversitesi’nin uzman ekibine sorma şansını buldu.

Öğrencilere, 18. yılında 25 bin öğrenciye ulaşan Üniversitemizin Miami’de hazırlık okuma imkanı, İngilizcenin yanı sıra Çince, Rusça, Arapça gibi dünya ekonomisinin yükselen pazarlarının hakim dillerini öğrenme olanağını imkanı, üniversite- sanayi iç içe modeli gibi farklılıkları anlatıldı.

Galeri