Haberler

Üniversitemizden Türkiye’nin En Büyük YGS Deneme Sınavı

21 Şubat 2017

Üniversitemiz, 81 ilden 450 bin öğrencinin katılımıyla Türkiye’nin en büyük YGS Deneme Sınavı’na imza attı. Sınav, 17-18-19-20 Şubat 2017 tarihlerinde tüm katılımcı kurumların merkezlerinde gerçekleştirildi. 18 Şubat 2017 Cumartesi günü ise sınava Tuzla Kampüsümüz ev sahipliği yaptı.

Üniversitemiz, ÖSYM’ye hazırlanan adaylara sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde destek oluyor. Türkiye’nin bugüne kadarki en çok katılımlı YGS Deneme Sınavı, Üniversitemiz tarafından 4 günde gerçekleştirildi. 450 bin üniversite adayının katıldığı sınavda öğrenciler sınav deneyimini bire bir yaşadılar. Deneme sınavı, aynı zamanda ÖSYM tarafından gerçekleştirilen resmi sınavlar dışında en geniş coğrafi alana sahip sınav oldu. Türkiye’nin 81 ilindeki 2856 kurumun öğrencileri 12 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek YGS öncesi, Üniversitemizin deneme sınavında ter döktü.

Çözüm videoları internette

Uzman kadro tarafından hazırlanan soru kitapçıklarıyla, gözetmenler eşliğinde aynı anda sınava giren adaylar, zorlu YGS virajı öncesi sınav performanslarını en iyi şekilde ölçme imkanı buldular. Okan Üniversitesi YGS Deneme Sınavı cevap anahtarı ve çözüm videoları www.sinavdirgecer.com’da yayında.

Galeri