Bilgilendirme

20 Şubat 2023

YÖK Başkanı ve tüm rektörlerin katılımıyla online yapılan toplantı sonucunda Bahar Dönemi derslerinin işleniş yöntemi netlik kazanmıştır.

Bu kapsamda Üniversitemizde Senato kararıyla, Bahar Dönemi’ne uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesine karar verilmiştir. Bahar Dönemi'nde yurtlarımız ve kütüphanelerimiz hizmet vermeye devam edecektir.

• Tıp Fakültesi 4, 5. ve 6. sınıf öğrencileri, Diş Hekimliği Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencileri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, öğretmenlik uygulama dersini alan öğrenciler uygulama eğitimlerini yüz yüze yapacaklardır. Bunun yanı sıra staj, iş yeri eğitimleri de (PROMES VE O’COOP) yüz yüze yapılacaktır.
  • Uygulamalı dersler (Happy Life dersleri dahil) ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir.

Öğrencilerimize anlayışları için teşekkür ederiz.