Model Birleşmiş Milletler Başvurusu

10 Mart 2016

Münih Üniversitesi’nin 21-29 Mayıs 2016 tarihinde düzenlediği Model Birleşmiş Milletler (Model United Nations) programına başvurular başlamıştır. Programa Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Hukuk Fakültesi öğrencileri başvurabilir. Programa başvurmayı düşünen öğrencilerin aşağıdaki koşulları sağlamaları ve belgeleri en geç 21 Mart Pazartesi gününe kadar Erasmus Ofis’e teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru koşulları:

• Minimum GNO: 2.75
  • Minimum B2 düzeyinde İngilizce Bilgisi

Başvuru Belgeleri:

• Transkript (imzalı)
  • İngilizce yazılmış motivasyon mektubu
  • Dil belgesi

Başvuranlarla 22 Mart Salı günü saat 14’te mülakat yapılacaktır.

MUN programı ve koşulları konusunda ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Model United Nations Applications

Applications for Model United Nations, organised by Munich University on 21-29 May, 2016 will be taken until March 21, 2016. Only International Relations Department and Law Faculty Students may apply for the programme. Students who wish to participate in this programme should fulfil the following conditions and file their application to the Erasmus Office:

Application Conditions:

• Minimum GPA : 2.75
  • Minimum Level of English: B2

Documents to be submitted:

• Transcript of Records (signed by Students Office)
  • Language Certificate
  • Motivation Letter

All applicants will be interviewed on Tuesday, March 22, at 14 hours.

Please clickfor detailed information about the conditions and programme of the MUN.