Duyurular

2022 Sözleşme Dönemi KA131 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketlilik Programına Katılmaya Hak Kazananların Listesi

15 Mart 2023

Erasmus başarı puanları (Dil puanı %50 ve GNO %50) dikkate alınmış olup, bir önceki duyurumuzdaki hareketlilik başvurularını değerlendirmede kullanılan değerlendirme ölçütleri ve ağırlıklı puanlar tablosuna göre Erasmus Nihai Puan hesaplanmıştır.

27.02.2023 tarihli sınava katılan ve 2023 - 2024 akademik yılı Güz dönemi için Erasmus programından faydalanmaya hak kazananların listesi açıklanmıştır. Hibe almaya hak kazanmış bir öğrencimizin Erasmus hakkından feragat etmesi halinde, hibe hakkı sırada bulunan bir sonraki öğrenciye geçecektir. Böyle bir durum olması halinde ofisimiz direkt olarak öğrenciyle e-mail üzerinden iletişime geçecektir.

Yedek öğrenci statüsünde bulunan öğrenciler dilerlerse faaliyet ve işlemlerine hibesiz olarak devam edebilirler.

Öğrenim hareketliliği hakkından feragat edecek öğrencilerimiz Feragat Dilekçelerini 19 Mart 2023 (saat 23:59) tarihine kadar erasmus@okan.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. (Yedeklerden hak kazananlarla ofisimiz direkt irtibata geçecektir.)

Sonuçlara itiraz için öğrencilerimizin itiraz dilekçelerini 19 Mart 2023 tarihine kadar erasmus@okan.edu.tradresine iletmeleri gerekmektedir. İtiraz dilekçeleri değerlendirildikten sonra nihai liste değişebilir. Web sitemizdeki duyuruları takip etmelisiniz.

Başarılar Dileriz.