2019 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Hareketliliği (KA107) Arapça Dil Sınavı

30 Eylül 2021

25 Ekim 2021 tarihinde Erasmus+ Hareketliliği (KA107) kapsamında 2021-2022 Bahar Döneminde Fas’ a gitmek için Arapça sınavımız saat 14:00’da online olarak O’Learn Blackboard sistemimiz üzerinden yapılacaktır. Dil sınavı için oturum adı ‘’Erasmus+ Hareketliliği (KA107) Arapça Dil sınavı’ dır.

Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 24 Ekim 2021 tarihine kadar kimoerasmus üzerinden online başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurularda fotoğraf zorunludur.

NOT: Yazılı sınavının ardından sözlü sınavı gerçekleşecektir.
İlk defa başvuruyorsanız “Erasmus değişim programına ön başvuru yapmak için tıklayınız” bağlantısı üzerinden hesabınızı oluşturmanız ve ardından “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası, “şifre” için OIS sistemine giriş için kullandığınız şifreyi girerek başvurunuzda ilerlemeniz gerekmektedir.

Sınava Katılım Koşulları:
  • İstanbul Okan Üniversitesi’nde tam zamanlı öğrenci olmak