2018 ve 2019 Sözleşme Dönemleri Erasmus+ Program Ülkeleri Hareketliliği Yazılı ve Sözlü Dil Sınavı Tarihleri

04 Kasım 2019

Erasmus+ öğrenim ya da staj hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için 25 Kasım 2019 tarihinde İngilizce Yazılı Dil Sınavı ve 27-28 Kasım 2019 tarihlerinde Sözlü dil sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, kimoerasmus üzerinden online başvurularını tamamlamaları ve çıktısını Erasmus ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Online başvuru sırasında karşınıza çıkacak program kodlarından Erasmus+’ı seçmelisiniz. Başvurularda fotoğraf zorunludur.

İlk defa başvuruyorsanız “Erasmus değişim programına ön başvuru yapmak için tıklayınız.” bağlantısı üzerinden hesabınızı oluşturmanız ve ardından “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası, “şifre” için OIS sistemine giriş için kullandığınız şifreyi girerek başvurunuzda ilerlemeniz gerekmektedir.

Başvuru belgesi eksik olan öğrenciler dil sınavına katılamaz. Belge teslimi için son tarih 22 Kasım 2019 Cuma günüdür.

Yazılı Sınavı Tuzla Kampüsündeki Sağlık Bilimleri Fakültesi T215, T216, T217 dersliklerinde olacaktır.

Sözlü Sınavı Tuzla Kampüsündeki İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde yapılacaktır. Derslik listesi için İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi A blok 1.kattaki billboardlardan adınızı kontrol ediniz

Yazılı Sınav tarihi ve Saati: 25 Kasım 2019 saat: 14:00- 16:00
Sözlü Sınav tarihi ve Saati : 27-28 Kasım 2019 saat: 14:00-17:00

Sözlü sınava girmeyen öğrenciler otomatik olarak elenirler.

Sınava Katılım Koşulları:

• İstanbul Okan Üniversitesi’nde tam zamanlı öğrenci olmak (Bu sebeple yandaldan başvuru yapılamaz)
  • Genel not ortalamalarının lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 olması gerekmektedir.
  • Erasmus stajına son sınıf öğrencileri de başvurabilir ve stajlarını mezuniyetlerinden itibaren 1 (bir) yıl içinde tamamlayabilirler.
  • Sınava girmek için yanınızda kimlik veya öğrenci kartı bulundurmanız zorunludur.