Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Final Sınavları Yerleri ve Esasları

09 Ocak 2023

2022-2023 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Final Sınavları Yerleri ve Esasları

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022-2023 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim yüksek lisans programlarına ait Final Sınavları 14 Ocak 2023 Cumartesi günü Tuzla Kampüsü'nde, 10:00 - 12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sınav başlangıç saati 10:00'dır. Sınava 10:15'den sonra gelen öğrenciler alınmayacaktır.

Sınav tek oturum olarak gerçekleştirilecektir. Her ders için 30dk süre mevcuttur ve istenilen dersten başlanabilir.

Sınavda kimlik kontrolü yapılacak olup kimliklerinizi (Okul Kimlik Kartı, Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Sınav tamamlandıktan sonra IP ve imza kontrolü yapılacaktır. Sınav bitiminde sınav imza föyüne imza atılması zorunludur.

Sınav, Tuzla Kampüsü’nde gözetmen eşliğinde laboratuvar ortamlarında Üniversitemize ait bilgisayarlar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Kampüs dışı sınav girişleri geçersiz sayılacaktır.

Sınav Esasları

• Sınav bitiminde, sınıf listelerine imza atılması zorunludur.
  • Sınav esnasında cep telefonu kullanımı kesinlikle yasaktır.
  • Hesap makinesi kullanılabilir. (Cep telefonu üzerinden hesap makinesi kullanımı yasaktır.)

Sınav yerine ulaşım için Kadıköy Simit Sarayı’nın önünden 08.00-08.30 arası servisler kalkacaktır. Servis kullanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki anketi yanıtlamaları gerekmektedir.

Sınava katılacak öğrencilerimizin ismi ve hangi salonda sınava gireceklerine ait listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Güz Uzaktan Eğitim Final Sınavı Sınıf Yerleşim Planı

Laboratuvar Yer Bilgisi