2018 – 2019 Erasmus+ Dil Sınavı

26 Mart 2018

“2018-2019 Akademik Yılı’nda Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için 18 Nisan 2018 tarihinde İngilizce Yazılı Dil Sınavı yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerin, 26 Mart - 16 Nisan 2018 tarihleri arasında online başvurularını tamamlayıp, başvuru formunun çıktısını alıp imzaladıktan sonra Erasmus Ofisi’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Online başvuru sırasında karşınıza çıkacak program kodları ve koşullarına ilişkin bilgileri dikkatle okumanız önerilir. Başvurularda fotoğraf zorunludur. Online başvuru için “Kullanıcı Adı” kısmına TC kimlik numarası girilecek, şifre OIS sistemine giriş için kullandığınız şifre olacak.

Başvuru belgesi eksik olan öğrenciler dil sınavına katılamaz. Belge teslimi için son tarih 16 Nisan 2018 Pazartesi günü, mesai bitimidir.

Sınav Tuzla Kampüsü’ndeki Yabancı Diller Koordinatörlüğü dersliklerinde olacaktır. Yazılı sınav derslikleri web sayfalarımız üzerinden ilan edilecektir.

Sınav tarihi ve saati: 18 Nisan 2018 Çarşamba saat: 14.00 – 16:00

Sözlü sınavlar 20 ve 25 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Sözlü sınava girmeyen öğrenciler otomatik olarak elenirler. Derslikler sınavdan önce web sayfamız üzerinden ilan edilecektir.

Sınava Katılım Koşulları:
AB Ülkeleriyle Öğrenim Hareketliliğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin eğitimlerinin en az 1 akademik dönemini tamamlamış olmaları; ortalamalarının lisans için en az 2.20, yüksek lisans ve doktora için 2.50 olması gerekmektedir.“