Araştırma Görevlisi Alımı - Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

29 Ocak 2018

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü için 03.01.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - Gastronomi Bölümü
1 SEVİNÇ YILDIRIM ASİL

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık için 03.01.2018 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı web sayfasında ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan giriş sınavı sonucuna göre BAŞARILI olan adaylar aşağıda belirtilmiştir.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü
1 SENCER TURHAN ASİL