Mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimizin dikkatine

14 Aralık 2017

Üniversitemizin tüm Fakülte ve Yüksekokullarında lisans programlarına kayıtlı olup yalnızca 2017-2018 Akademik Yılı'nda mezuniyet durumunda olan öğrencilerimizden mezun olabilmek için:

• ENG
  • GER
  • RUS
  • CHN
  • ARB

kodlu zorunlu / seçimlik yabancı dil derslerini alması gerektiği halde henüz kayıtlanmamış veya bu derslere kayıtlanmış ama Başarısız veya Devamsız kalmış öğrencilerimize 2017-2018 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları haftasındaki 18 Ocak 2018 Perşembe tarihinde söz konusu derslerden muafiyet sınavı yapılacaktır.

Bu muafiyet sınavlarına girmek isteyen ve gerekli koşulları taşıyan öğrencilerimizin başvurularını kendi Fakülte ve Yüksekokullarının Dekanlık ve Müdürlüklerine 08 Ocak 2018 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular ilgili Dekanlık ve Müdürlükler tarafından değerlendirilecek olup gerekli koşulları taşıyan ve sınava girme hakkına sahip öğrencilerimizin listesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü'ne gönderilecektir.

Sınavlara kabul edilen öğrencilerimizin listesi ve sınavların saat ve yer bilgisi 17 Ocak 2018 Çarşamba günü yine sitemizden duyurulacaktır.