Duyurular

İngilizce Hazırlık Sınıfı’ndan Borçlu/Şartlı öğrencilerimiz için Yeterlilik Sınavı

25 Mayıs 2017

Daha önceki yıllarda İngilizce Hazırlık Sınıfı programına katılmış ancak Devamsız veya Şartlı veya Borçlu durumda bulunan ön-lisans ve lisans öğrencilerimizin İngilizce Yeterlilik Sınavı 30 Mayıs 2017 Salı günü sabah 10:00-12:30 saatleri arasında Tuzla/Akfırat Kampüsümüzde Yabancı Diller Koordinatörlüğü dersliklerinde yapılacaktır.

İngilizce Hazırlık Sınıfı’ndan Devamsız veya Şartlı veya Borçlu durumdaki ön-lisans / lisans öğrencilerimizden bu sınava girmek isteyenlerin önceden başvuruda bulunmalarını rica ederiz. Bu başvuru dilekçesi hazır basılı olarak İngilizce Dal Başkanlığı’ndan (İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi girişi, 3.Kat, Oda No.311) alınabilir.

Doldurulmuş dilekçelerin 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat öğlen 12:00’ye kadar sunulması gerekmektedir. (Doldurulmuş dilekçenizi sizin yerinize bir başkası da teslim edebilir.)

MESLEK YÜKSEKOKULU öğrencisi olup sınava girmek isteyen Borçlu/Şartlı durumdaki öğrencilerimizin de sınavı aynı gün ve aynı saatte Tuzla/Akfırat Kampüsümüzde olacaktır.

ÖNEMLİ ANIMSATMA:
17 Şubat 2012 tarihli karar gereği; İngilizce Hazırlık Sınıfı eğitiminde “Başarılı” olmak veya İngilizce Yeterlilik Sınavı’ndan “Başarılı” olmak ENG derslerinden muaf olmanızı sağlamamaktadır. Hazırlık Sınıfı’ndan “Başarılı” veya “Başarısız” da olunsa mezun olabilmek için iki adet ENG dersinin mutlaka alınması ve bu iki dersten başarılı olunması gerekmektedir.

E-POSTA İLE KAYIT BAŞVURUSU İÇİN:
Sınav kaydınızı e-posta ile de yapabilirsiniz.(Teknik nedenlerle ulaşmayan e-postalar için sorumluluk kabul edilmez.) Bunun için aşağıdaki metni kopyalayarak e-postanıza yapıştırınız, (*) işaretli gereken bilgileri doldurup 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat öğlen 12:00’ye kadar murat.yukselen@okan.edu.tr adresine gönderiniz.

E-postanızın “Konu (Subject)” bölümüne “30 Mayıs Kayıt” yazmayı unutmayınız.

*********************

T.C. Okan Üniversitesi

Yabancı Diller Koordinatörlüğü’ne,

Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfı’ndan Şartlı/Borçlu/Devamsız durumdaki öğrenciler için 30 Mayıs 2017 tarihinde saat 10:00’da yapılacak olan Yeterlilik Sınavı’na girmek istiyorum. Sınav kaydımın yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,

(*) Tarih:
(*) Ad Soyadı:
(*) Öğc. No.:
(*) Cep tlf. no.: