Zorunlu/Seçmeli İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavları

11 Mayıs 2022

Üniversitemizde verilen Zorunlu/Seçmeli İngilizce dersleri için 1-2 Haziran 2022 tarihlerinde O'Learn platformu üzerinden on-line olarak muafiyet sınavları yapılacaktır. Lütfen muaf olmak istediğiniz dersin sınav gün ve saat bilgisini öğrenmek için sınav takvimine tıklayınız.

Sınav Takvimini görüntülemek için tıklayınız

Sınava sadece mezuniyet aşamasında olan son sınıf öğrencileri başvuru yapabilir.Bu koşulu taşımayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Sınava girmek isteyen öğrencilerin aşağıda bulunan sınav başvuru formunu 30 Mayıs 2022 saat 17.30'a kadar doldurmaları gerekmektedir. Birden fazla ders için muafiyet başvurusu yapılabilmekte olup her ders için ayrı bir form doldurulmalıdır. Lütfen ders kodunu seçmeden önce muaf olmak istediğiniz dersin kodunun doğruluğundan emin olunuz. Sınavda başarılı olan öğrencilere "G" harf notu verilecektir.

BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.