TUBİTAK 1512 -BİGG destekleri, BİGG STEP Programı Başvuruları

15 Şubat 2022

BİGG STEP, “Akıllı Ulaşım” ve “Sağlık ve İyi Yaşam” tematik alanlarında, yenilik odaklı iş fikirlerinizle, 200.000 TL hibe ile şirketleşme fırsatı sunuyor.

TÜBİTAK uygulayıcı kuruluşu olan Üniversitemiz BİGG STEP programı kapsamında, alanında yetkin ve uzman mentorların girişimci adayları ile birebir ilgilenmesini, girişimcilere fikirden pazara ihtiyaç duyabilecekleri her konuda destek olunmasını, TÜBİTAK beklentilerine uygun iş planlarının ortaya çıkmasını sağlıyor.

TÜBİTAK, 1512 Teknogirişim Sermayesi 2022/1 dönem çağrısı başvuruları için son tarih 1 Nisan 2022, saat 12:00 olarak belirlendi.

Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci iseniz,
Herhangi bir ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programından mezun iseniz,

Aşağıda belirtilen şartlara uygunluğunuz halinde, programa başvurularınızı yapabilirsiniz.

Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı 2. Aşaması kapsamında destek almamış olmak,
Ön başvuru tarihi itibariyle herhangi bir işletmenin ortaklık yapısında yer almamak