Bahar Dönemi Dersleri 1 Mart 2021’de başlıyor!

14 Aralık 2020

Pandemi ile ilgili gelişmeler ve aşılama programı dikkate alınarak Bahar Dönemi Derslerinin 8 Şubat 2021 yerine, 1 Mart 2021 tarihinde başlatılmasına karar verilmiştir. Eğitimimiz kadar sağlığımıza da verdiğimiz önem kapsamında, Akademik Takvimimiz 3 hafta kaydırılarak revize edilecek ve paylaşılacaktır. Böylece Bahar Dönemi'nde kampüsümüzde sağlık içinde tekrar buluşmayı ve yüz yüze ders yapmayı ümit ediyoruz.
Üniversitemizin tüm akademik ve idari personeli ile öğrencilerine sağlıklı günler diliyoruz.

Considering the developments related to the pandemic and the vaccination program, it was decided to start the spring semester classes on March 1, 2021, instead of February 8, 2021. As part of the importance we attach to our health as well as our education, the academic calendar will be revised and shared by shifting it for 3 weeks. Therefore, We hope to meet again in good health at our campus and to give lessons face to face in Spring Semester.
We wish healthy days to all academic and administrative staff and students of our university.